LİMONLU HİNDİSTANCEVİZLİ KEK TARİFİ


 Limonlu Hindistan Cevizli Muffin


Hindistan cevizi ile limonlu kekler

Bu limonlu hindistan cevizli keklerin yapımı kolaydır, dondurulabilir ve hareket halindeyken mükemmel bir kahvaltı veya atıştırmalıktır!


HAZIRLAMA ZAMANI

15 dakika

PİŞİRME SÜRESİ

20 dakika

TOPLAM ZAMAN

35 dakika. İçindekiler

1 limon, kabuğu rendesi ve suyu

1/2 su bardağı toz şeker

1/2 su bardağı rendelenmiş şekersiz hindistan cevizi

2 1/2 bardak çok amaçlı un

2 çay kaşığı kabartma tozu

1/2 çay kaşığı karbonat

1/2 çay kaşığı tuz

2 büyük yumurta

4 yemek kaşığı tuzsuz tereyağı, eritilmiş ve soğutulmuş

4 yemek kaşığı kanola yağı

1 bardak süt

1 çay kaşığı limon özü

kaba şeker ve rendelenmiş hindistan cevizi (isteğe bağlı, üstleri serpmek için) Afiyet Olsun Bahri Aykut



Bu blogdaki popüler yayınlar

Dut yaprağının faydaları

Tuzlu Kremalı Cheescake

Örgülü çengel Ekmeği Tarifi