PASTIRMALI KÖZLENMİŞ PATATES SALATASI


 Bu Közlenmiş Patates Salatasının İçindekiler 

Bebek kırmızı patates

Kanola yağı

Taze Biberiye

Sarımsak tuzu

Kaşer tuzu ve taze çekilmiş karabiber

Domuz pastırması

mayonez

kırmızı şarap sirkesi

Dijon hardalı

Tam tahıllı hardal

Çok haşlanmış yumurta

kırmızı soğan

Taze frenk soğanı

Bu Közlenmiş Patates Salatası Nasıl Yapılır?

Bu kavrulmuş patates salatasının yapımı çok kolaydır, özellikle de yumurtalarınızı kaynatıp sosunuzu önceden hazırlarsanız. Bunu nasıl yapacağınız aşağıda açıklanmıştır:

Patatesleri hazırlayın . Patatesleri dörde bölün (kabuğu açık kalacak şekilde) ve bir tepsiye ekleyin. Üzerine zeytinyağı ve kıyılmış biberiye serpin, ardından sarımsak tuzu, koşer tuzu ve taze çekilmiş karabiberle tatlandırın. Patatesleri iyice kaplanana kadar atın.  Patatesleri kızartın . 30 dakika kadar veya altları altın rengi kahverengi olana kadar kızartın. Patatesleri çevirin ve çatal yumuşayana kadar 10-15 dakika daha pişirmeye devam edin. Patates parçaları ne kadar büyük olursa, pişmeleri de o kadar uzun sürer. 

Pastırmayı kızartın . Patatesler pişerken pastırmayı gevrekleşinceye kadar kızartın, kağıt havluların üzerine boşaltın ve ısırık büyüklüğünde parçalar halinde kesin.  

Karıştır ve Erit

Kremalı sosu hazırlayın . Küçük bir kapta mayonezi, kırmızı şarap sirkesini, Dijon hardalını ve tam tahıllı hardalı birlikte ekleyin. Cömert bir tutam koşer tuzu ve birkaç öğütülmüş biber ekleyin ve birleştirmek için iyice çırpın.   Karıştırın . Patatesleri sosun ¾'üyle birlikte geniş bir kaseye ekleyin ve kaplayın. Doğranmış pastırmayı, kırmızı soğanı, doğranmış yumurtayı ve frenk soğanını ekleyip tekrar karıştırın. Gerektiğinde daha fazla sos veya tuz ve karabiber ekleyin. İsterseniz üzerine daha fazla doğranmış frenk soğanı ve biberiye ekleyin.

İpucu : Bu patates salatası ne kadar uzun süre beklerse, tatların kaynaşması ve mutlu olması o kadar fazla zaman kazanır.  

Patates Salatasından Bir Gün Önce Patates Pişirilir mi?

Patateslerinizi önceden kavurmanızı önermiyorum, çünkü taze kavrulmuş patatesler tüm bu kremalı sosu ve diğer tatları sıcak veya ılıkken daha iyi emecektir. Onları önceden kızartıp yeniden ısıtabilirsiniz, ancak bana göre patatesler asla bu kadar iyi olmaz. Afiyet olsun Bahri Aykut



Bu blogdaki popüler yayınlar

Dut yaprağının faydaları

Tuzlu Kremalı Cheescake

Örgülü çengel Ekmeği Tarifi