Mango sos ile kavrulmuş kılıç balığı tarifi


 Mango salsa ile kurutulmuş kılıç balığı

İçindekiler 

1 yemek kaşığı zeytinyağı

2 kılıç balığı bifteği, her biri yaklaşık 100 g sürdürülebilir stoklardan satın alınır)

½ mango, soyulmuş ve doğranmış

2 taze soğan, ince dilimlenmiş

1 kırmızı biber, çekirdekleri çıkarılmış ve ince kıyılmış

½ kireçten lezzet ve meyve suyu

bir avuç kişniş yaprağı, doğranmış

salata yaprakları, servis etmek için 

Hazırlanışı 

Yağı balığın her yerine sürün ve baharatlayın. Bir ızgara tavasını veya barbeküyü ısıtın, balığı 3 dakika pişirin, ardından ters çevirin ve kömürleşene ve tamamen pişene kadar diğer tarafta 3 dakika pişirin.

Salsa için mango, taze soğan, kırmızı biber, misket limonu kabuğu rendesi, meyve suyu ve kişnişi karıştırın. Izgara balık ve salata yaprakları ile servis yapın. 

Afiyet olsun Bahri Aykut



Bu blogdaki popüler yayınlar

Dut yaprağının faydaları

Tuzlu Kremalı Cheescake

Örgülü çengel Ekmeği Tarifi