Kajunun soslu marul salatası


 

Kaju Soslu  Marul Salatası. 

Zeytinyağı marullar narin, seksi ve hafif kaju ekşi krema sosuyla mükemmel bir şekilde harmanlanmıştır. Biraz narin yeşillikleri kapari, közlenmiş kırmızı biber ve kağıt inceliğinde dilimlenmiş turpla karıştırın.

Hazırlık Süresi: 10

Toplam Süre: 10 dakika

Verim: 3-4 porsiyon 1x

İçindekiler. 


İçindekiler

Kaju ekşi krema sosu:

1/2 c ıslatılmış kaju fıstığı

1 limon suyu

1/4 c beyaz  sirkesi

2 Kaşık zeytinyağı tercih edilen tatlandırıcı

2 diş sarımsak, 1/2 tutam deniz tuzu

1 Tane taze yaban turpu

siyah. 

Yapılışı 

Karışım

Pansumana biraz su ekleyin veya Zeytinyağı istenen pansuman kıvamına da uygundur.Sebze kasesini  mandolin kağıdıyla ince dilimlemek, nem yapışmasını sağlar ve zarif bir salata kasesi olarak iyi durur. Afiyet olsun Bahri Aykut.




Bu blogdaki popüler yayınlar

Dut yaprağının faydaları

Tuzlu Kremalı Cheescake

Örgülü çengel Ekmeği Tarifi