Kajunun soslu marul salatası
Kaju Soslu Marul Salatası.
Zeytinyağı marullar narin, seksi ve hafif kaju ekşi krema sosuyla mükemmel bir şekilde harmanlanmıştır. Biraz narin yeşillikleri kapari, közlenmiş kırmızı biber ve kağıt inceliğinde dilimlenmiş turpla karıştırın.
Hazırlık Süresi: 10
Toplam Süre: 10 dakika
Verim: 3-4 porsiyon 1x
İçindekiler.
İçindekiler
Kaju ekşi krema sosu:
1/2 c ıslatılmış kaju fıstığı
1 limon suyu
1/4 c beyaz sirkesi
2 Kaşık zeytinyağı tercih edilen tatlandırıcı
2 diş sarımsak, 1/2 tutam deniz tuzu
1 Tane taze yaban turpu
siyah.
Yapılışı
Karışım
Pansumana biraz su ekleyin veya Zeytinyağı istenen pansuman kıvamına da uygundur.Sebze kasesini mandolin kağıdıyla ince dilimlemek, nem yapışmasını sağlar ve zarif bir salata kasesi olarak iyi durur. Afiyet olsun Bahri Aykut.