FIRINDA PİSİ BALIĞI FİLOSU TARİFİ


 Sarımsaklı Parmesan Fırında Pisi Balığı . 

İçindekiler

¼ fincan tereyağı, yumuşatılmış

¼ bardak krema 

½ su bardağı taze rendelenmiş parmesan peyniri

2 yemek kaşığı yeşil soğan, ince doğranmış

4-6 diş sarımsak, ezilmiş

Tabasco'nun Çizgisi

.

Karabiber ve tuz

½ limon, suyu sıkılmış

4 pisi balığı filetosu (~1" kalınlığında)

Talimatlar

Fırını önceden 450'ye ısıtın. Pisi filotosu tuz, karabiber ve bir miktar limon suyu ekleyin. Filetoları bir fırın tepsisine yerleştirin. 6 dakika pişirin.

Tüm üst malzemeleri birlikte karıştırın.Pisi balığını  fırından çıkarın ve Parmesan karışımını balığın üstüne ve yanlarına yayın. Fırını açın ve 2-3 dakika, üstleri hafifçe kızarana kadar pişirin. pirinç rizooto ve kuşkonmaz veya sebzelerle servis yapın. Afiyet olsun Bahri Aykut



Bu blogdaki popüler yayınlar

Dut yaprağının faydaları

Tuzlu Kremalı Cheescake

Örgülü çengel Ekmeği Tarifi